7 medalii pentru campionii Aqua Sport si 12 noi recorduri interne

Atmosfera a fost intensa weekend-ul trecut la Bazinul Olimpic de la Izvorani, unde 28 dintre sportivii Clubului Aqua Sport Bucuresti de 10-11 ani  au dat tot ce au avut mai bun in cadrul Campionatului Municipal.

Ei s-au intors acasa cu 7 medalii, dintre care una de aur, una de argint si 5 de bronz, dar si cu 12 noi recorduri interne. Acestea au fost realizate de Bianca Badea – 3 noi recorduri, Ana-Maria Oprea si Sebastian Dragu, cate doua recorduri, Denisa Constantin, Cristian Malus – cate un record nou fiecare, stafeta de fete 11 ani, cu doua noi recorduri stabilite si stafeta de baieti 11 ani, cu un record nou stabilit.

S-au evidentiat: Ana-Maria Oprea – care a reusit 3 clasari pe podium – locul 1 in proba de 50 m Spate, locul 2 in proba de 100 m spate, locul 3 in proba de 50 m liber,  Alysa Trusca – care a reusit in premiera sa obtina o clasare pe podium la  Izvorani – locul 3 in proba 50 m spate,  Vlad Mihalache – care a reusit in premiera o clasare pe podium la Izvorani – locul 3 in proba de 50 m spate. Toti cei 3 sportivi sunt antrenati de Mircea Purcaru. De asemenea, s-a evidentiat Stefania Mocanu – antrenata de Corina Dumitru – care s-a calificat in premiera in stafeta de fete 11 ani cu care a reusit sa obtina o medalie de bronz.

“A fost un test mai mult decat reusit pentru campionatele nationale de la Brasov. Copiii nostri au inotat fantastic, s-au autodepasit si avem mari sperante ca la Brasov vom reusi sa realizam lucruri deosebite. Multumim parintilor pentru sustinerea intensa si speram sa le facem, pe viitor, cat mai multe bucurii.” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *