13 medalii, 4 noi Recorduri Nationale si Calificare la Campionatele Europene de Seniori Bazin Scurt

In perioada 09-12.11.2023, sportivii Aqua Sport au participat la Campionatul National Bazin Scurt – Seniori, Tineret si Juniori, organizat de Federatia de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM, ce s-a desfasurat la Bazinul Olimpic Otopeni.

Competitia a adus la start cei mai valorosi sportivi din intreaga tara, iar Aqua Sport a fost reprezentat de 12 sportivi cu varste de peste 14 ani : Vlad-Stefan Mihalache, Vlad Matei, Razvan Petrea, Mario Aron, Karen Avakian, Darius Musat, Andrei Radu, Tudor Micu, Andra Gorecki, Maria Cazacu, Denisa Mihai si Ioana Voicu, ce au fost insotiti de antrenorii lor: Dr. Mircea Purcaru si Tiberius Manolache.

Echipa Aqua Sport a reusit rezultate remarcabile, castigand 13 medalii, dintre care 6 de aur, 2 argint si 5 de bronz. La aceasta competitie s-a evidentiat sportivul Vlad-Stefan Mihalache pentru obtinerea a 4 noi recorduri nationale  in proba de 200m fluture masculin 17 si 18 ani.

De asemenea, delegatiei i s-a alaturat echipa de preparatori fizici de la Bery Fitness & Spa, condusa de Marcel Profirescu si formata din: Andra Rosoga, Amalia Manea, Diana Efrim, Diana Dovleac, Daniela Donosa si Cristina Caraulan, carora le multumim pentru implicare. Multumim, de asemenea, si psihologului Andreas Hniatiuc care se ocupa de mentalul lui Vlad-Stefan Mihalache.

Este o noua performanta istorica pentru clubul nostru…Calificare la Campionatul European de Seniori din Decembrie. De asemenea, a fost o performanta deosebita si realizarea celor 4 recorduri nationale precum si numeroasele medalii obtinute si timpii foarte buni reusiti. Felicitari sportivilor si antrenorilor, multumim parintilor si tuturor celor implicati in performanta acestora!“ – a declarat  dr. Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.

Rezultate detaliate:

Locul 1

Vlad-Stefan Mihalache (antrenor dr. Mircea Purcaru) 100m fluture Tineret, 100m fluture Seniori, 200m fluture Tineret, 200m fluture Seniori, 50m fluture Tineret

Razvan Petrea (antrenor dr. Mircea Purcaru) – 200m fluture Juniori

 

Locul 2

Razvan Petrea (antrenor dr. Mircea Purcaru) – 100m fluture Juniori

Denisa Mihai (antrenor Tiberius Manloache) – 200m fluture Juniori

 

Locul 3

Andra Gorecki  (antrenori dr. Mircea Purcaru) – 200m fluture Seniori

Denisa Mihai (antrenor Tiberius Manloache) – 200m fluture Tineret

Razvan Petrea (antrenor dr. Mircea Purcaru) – 100m liber si 200m liber Juniori

Stafeta 4x50m mixt Juniori – Razvan Petrea, Tudor Micu, Karen Avakian, Mario Aron