14 medalii si 29 sportivi calificati pentru Nationale

In data de 16.03.2024, sportivii Aqua Sport cu varste cuprinse intre 10-11 ani au participat la Etapa Regionala, ce are ca scop calificarea la Campionatul National de Natatie ce va avea loc in vara.

Competitia a fost organizata la Bazinul Olimpic de la Izvorani, de catre Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM si a adus la start cei mai valorosi sportivi de la aceste categorii de varsta.

Clubul nostru a fost reprezentat de 34 de sportivi, ce au fost insotiti de 4 dintre antrenorii lor: Tiberius Manolache, Alexandru Ratiu, Marian Vlad si Teodor Ghidiman, care i-au sustinut pe tot parcursul competitiei.

Sportivii Aqua Sport au reusit rezultate foarte bune, 29 dintre ei calificandu-se pentru Nationalele din vara si obtinand 14 medalii, dintre care 5 de aur, 4 de argint si 5 de bronz.

Ne bucuram tare mult ca 29 de sportivi au reusit sa se califice la Campionatul National din vara. Este un numar bun de sportivi calificati care provin din toate  bazinele noastre, ceea ce demonstreaza calitatea sportivilor si a antrenorilor nostri. Felicitari tuturor sportivilor, antrenorilor si le multumim parintilor pentru sustinere! De asemenea, celor care nu au reusit inca calificarea, sa tina capul sus, pentru ca sunt convins ca vor reusi anul viitor daca vor fi seriosi si muncitori  la antrenamente. ” – a declarat dr. Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.

Sportivii calificati: Ilinca Vasilescu, Isabella Cocarlea, Simona Culcica, Ana Popa, Raluca Chirfot, Ioana Stoian, Gabriela Florescu, Stefania Baiceanu, Sofia Gorgovan, Mara Ioana Grigorescu, Denisa Nistor, Mara Ioan, Ioana Spulber, Antonia Savulescu, Delia Bulacu, Maria Nastase, Izabel Stan, Bogdan Encica, Mihai Chiper, David Olteanu, Luca Craciun, Cristian Nitu, Eduard Necula, Marcus Lazarescu, Tudor Stefan Dobre, Razvan Constantin, David Mihai, Sebastian Petrea, Irina Tanascu.

Rezultate detaliate:

Locul 1

Gabriela Florescu (antrenor Tiberius Manolache) – 50m spate, 200m liber, 50m bras, 200m mixt 

Sebastian Petrea (antrenor Tiberius Manolache)- 50m spate

 

Locul 2

Luca Craciun (antrenor Tiberius Manolache) – 200m liber

Maria Nastase (antrenor Tiberius Manolache) – 200m liber, 50m liber

Sebastian Petrea (antrenor Tiberius Manolache)-50m liber 

 

Locul 3 

Raluca Chirfot (antrenor Tiberius Manolache)- 50m liber 

Maria Nastase (antrenor Tiberius Manolache) – 50m spate

Luca Craciun (antrenor Tiberius Manolache) – 50m spate, 200m mixt 

Ana Popa (antrenor Teodor Ghidiman) – 50m bras