Cadetii Aqua Sport iau startul la Campionatul National de la Targoviste

Se anunta un sfarsit de saptamana tumultuos pentru sportivii Aqua Sport, cu varste cuprinse intre 12-14 ani, care vor concura la Campionatul National de Cadeti, ce se va desfasura intre 12-15 iulie, la Bazinul Olimpic de la Targoviste.

Competitia, organizata de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM, aduce la un loc cei mai buni sportivi din tara de la aceasta categorie de varsta, care si-au indeplinit baremele la Campionatele Regionale.

Cei 20 de sportivi Aqua Sport care s-au calificat si care vor lupta pentru titlurile de campioni nationali vor fi insotiti de 2 dintre antrenorii lor, Mircea Purcaru si Oussema Rebai, ce ii vor incuraja pe toata perioada competitiei, dar si de un maseur profesionist, care ii va ajuta in prepararea fizica.

“6 luni de pregatire intense tocmai au trecut si a venit momentul sa ne bucuram cu totii de rezultatul muncii noastre. Sunt convins ca rezultatele vor fi excelente, asa cum ne-au obisnuit campionii nostri si ca ne vom intoarce victoriosi.” –  a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport