Cadetii Aqua Sport iau startul la Campionatul National – Faza Regionala

Incepand de astazi, 13 aprilie si pana duminica, 15 aprilie, cadetii Aqua Sport vor lupta pentru calificari la Campionatul National – Faza Regionala, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Organizata de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM – competitia aduna la un loc sportivi care vor incerca sa isi indeplineasca baremul pentru nationale. Aqua Sport va fi reprezentat de 22 de sportivi legitimati in cadrul clubului, ce vor fi insotiti de 2 dintre antrenorii lor: Oussema Rebai si Mircea Purcaru.

“Mergem in acest an cu un numar destul de mare de sportivi la aceasta faza regionala a campionatului national si speram sa reusim sa ne calificam cu cat mai multi sportivi pentru faza finala a Campionatului National ce va avea loc la vara la Targoviste. Copiii sunt pregatiti si suntem siguri ca totul va decurge minunat pentru sportivii nostri. Le urez mult succes tuturor si sa se intoarca victoriosi de la competitie.” – ne-a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.