Campionul Aqua Sport, Vlad Mihalache, a adus Romaniei 4 medalii la Multinations Youth Swimming Meet, Cipru

Weekendul trecut, pe 9-10 aprilie 2022, a avut loc competitia internationala Multinations Youth Swimming Meet, ce s-a defasurat la Limassol, Cipru.

Competitia, organizata de Federatia Cipriota de Inot, a adus la start cei mai valorosi sportivi cu varste cuprinse intre 15-16 ani din Romania, Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Finlanda, Grecia, Israel, Lituania, Polonia, Slovacia, Slovenia, Elveția, Ucraina și Cipru.

Aqua Sport a fost reprezentat de Vlad Mihalache (antrenor drd. Mircea Purcaru), ce a fost selectat in Lotul National al Romaniei alaturi de inca 8 sportivi.

Sportivul nostru a obtinut rezultate excelente, reusind sa aduca Romaniei 4 medalii la aceasta competitie, dintre care 2 de argint si 2 bronz, 3 fiind obtinute in probe individuale, iar a patra medalie impreuna cu stafeta. 

A fost debutul sportivilor nostri intr-o competitie internationala de anvergura sub culorile Romaniei. Vlad Mihalache a inotat fenomenal si a reusit la capatul celor 2 zile de concurs sa se claseze de 4 ori pe podium ceea ce este o performanta exceptionala! Felicitari, Vlad!  – a declarat drd. Mircea Purcaru, antrenorul lui Vlad si Director Sportiv Aqua Sport.

Rezultate detaliate Vlad Mihalache:

Locul 2 – 1.500 m liber masculin (16:16.04);

Locul 2 – 400 m liber masculin  (4:05.86);

Locul 3 – 100 m liber masculin (52.89) ;

Locul 3 – 400 m liber stafeta masculin (3:34.58).