DESCHIDEM IN CURAND!

Revenim cu vesti privind deschiderea bazinului Aqua Sport 311 (Dr. Taberei – Ghencea). Sambata, 29 Februarie 2020, cu ocazia evenimentului Ziua Portilor Deschise de la Scoala Gimnaziala 311, deschidem si portile bazinului #AquaSport311 si va invitam, intre orele 9:00 – 13:00, pentru a vizita bazinul si a va prezenta activitatile noastre. Cu această ocazie ii vom astepta pe cei mici cu surprize care speram sa ii bucure.

Din pacate insa, nu se vor putea face inscrieri si abonamente in aceeasi zi, data inceperii efective a activitatii bazinului urmand sa o anuntam pentru saptamanile urmatoare, in functie de finalizarea lucrarilor tehnice, dar si birocratice, care nu tin doar de noi, ci de termenele institutiilor statului, de care depindem, ca, de altfel, orice alta entitate fizica sau juridica din Romania.

Ca si dumneavoastra, si noi ne dorim sa deschidem cat mai repede, dar, la fel de bine, credem ca stiti ca, atunci cand te muti in casa noua, lucrurile iau timp si se pot face doar pas cu pas.

Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag pe 29 Februarie pentru a ne cunoaste.

Bazinul Aqua Sport 311

Bazinul Aqua Sport 311 este situat in zona Drumul Taberei – Ghencea, in incinta Scolii Gimnaziale 311, sector 6, Bucuresti.

Lungimea bazinului de inot este de 25 metri, acesta fiind un bazin modern, semiolimpic, cu 5 culoare. De asemenea, bazinul este dotat cu vestiare spatioase.

La bazinul Aqua Sport 311 se vor desfasura atat cursuri de inot pentru copii si adulti,  insa vor exista ore si culoare dedicate inotului de agrement, cursurilor sub supravegherea unui antrenor personal, precum si cursurilor de Aqua Gym sau recuperare medicala.

Pentru orele de hidrokinetoterapie (recuperare medicala) exista spatii sanitare special destinate pentru un acces usor al persoanelor cu dizabilitati.

Lungime
25

metri

Latime
12,5

metri

Culoare de inot
5

culoare

Contact
Adresa

Strada Garleni, nr 10, Sector 6 (zona Drumul Taberei – Ghencea, in incinta Scolii Gimnaziale 311)

Telefon

In curand

Orar

Luni-Vineri: 07:00 – 23:00
Sambata: 08:00 – 20:00
Duminica: 08:00 – 18:00

Aveti intrebari? Contactati-ne!