Campionul Aqua Sport, Vlad Mihalache, selectat in Lotul National, participă la Multinations Youth Swimming Meet, Cipru

Weekendul acesta, pe 9-10 aprilie, va avea loc competitia internationala Multinations Youth Swimming Meet, ce se va desfasura la Limassol, Cipru.

Competitia aduce la la start cei mai valorosi sportivi din Romania, Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Finlanda, Grecia, Israel, Lituania, Polonia, Slovacia, Slovenia, Elveția, Ucraina și Cipru.

Lotul National al Romaniei este format din 9 sportivi si ne bucuram enorm ca sportivul Aqua Sport, Vlad Mihalache, face parte din Lotul National si ne va reprezenta clubul si tara in aceasta competitie.

Vlad este multiplu campion si recordmen national si sunt convins ca se va intoarce cu rezultate excelente si de la aceasta competitie internationala. Intregul club Aqua Sport este alaturi de el, chiar daca de la distanta, si suntem mandri de el” – a declarat Mircea Purcaru – Director Sportiv Aqua Sport si antrenor al lui Vlad.

Sa le uram mult succes, atat lui Vlad, cat si celorlalti sportivi care reprezinta Romania!

Fotografii de la competitie pot fi vazute la urmatorul link: https://www.flickr.com/photos/147182457@N08/ , iar transmisia live va putea fi urmarita la urmatorul link: https://www.youtube.com/playlist?list=PLBnHM9VEK12psceIKfcIk_5O6tZ7ivTzN