Drd. Mircea Purcaru a obtinut cea mai inalta certificare oferita de Asociatia Americana a Antrenorilor de Inot – ASCA Level 5

Suntem extrem de mandri sa va anuntam ca drd. Mircea Purcaru – Director Sportiv si antrenor al Grupelor de Performanta Aqua Sport a obtinut cea mai inalta certificare, ASCA Level 5, oferita de Asociatia Americana a Antrenorilor de Inot (American Swimming Coaches Association – ASCA).

La nivel mondial doar 3-5% dintre antrenori detin acest nivel de certificare, iar in Romania, din cate stim, este primul.

Certificarea Level 5 se obtine doar trecand prin fiecare nivel anterior si atesta gradul de excelenta atins in materie de cunostinte teoretice si practice ca antrenor – fiind luate in calcul inclusiv rezultatele sportivilor antrenati, dar si abilitati de leadership si management.

“Daca ai sportivi care se straduiesc sa devina cei mai buni din lume, atunci straduieste-te si tu sa devii cel mai bun antrenor din lume.” – ne-a declarat drd Mircea Purcaru.

Il felicit pe Mircea pentru aceasta realizare si consider ca este un pas firesc pe care fiecare antrenor Aqua Sport ar trebui sa il faca, in primul rand pentru pentru propria sa evolutie, precum si pentru dezvoltarea clubului.” – ne-a declarat Cornel Nicolescu, Presedinte Aqua Sport.