Fair-play, distractie, surprize si artificii la Cupa Mos Craciun 2017

Duminica, 17 Decembrie 2017, la bazinul Aqua Sport Dante Alighieri s-a desfasurat competitia interna Cupa “Mos Craciun”, organizata anual de Clubul nostru si care, si anul acesta, a adunat la un loc peste 200 dintre copiii care inoata zilnic la cursurile Aqua Sport.

Concursul s-a desfasurat in doua reuniuni: reuniunea I a fost dedicata copiilor de la cursurile de incepatori, semi-avansati si avansati si celor din programul Aquademia de Inot, in timp ce reuniunea a II-a a adus la un loc sportivii din Grupele de Performanta Aqua Sport.

Sustinuti din tribune de parinti, frati, matusi si bunici, micii sportivi s-au intrecut, dand dovada de fair-play, dar s-au si distrat cu animatorii prezenti, Ariel si printul sau, care i-au intretinut pe cei mici intre probe.

Dupa ce si-au demonstrat abilitatile dobandite in timpul antrenamentelor, toti sportivii participanti au stat in bratele lui Mos Craciun si au primit cadouri, iar cei care au avut cele mai bune rezultate au urcat pe podium si au fost rasplatiti si cu medalii si diplome care le atesta performantele.

In cea de-a doua reuniune, compania Decathlon – sponsor principal al acestei editii a oferit premii pentru rasplatirea sportivilor din Grupele de Performanta Aqua Sport, care au obtinut rezultate deosebite in cel de-al doilea semestru din acest an.

De asemenea, la aceasta editie ni s-a alaturat si compania USWIM, care comercializeaza costume de baie Michael Phelps, special concepute pentru inotatori profesionisti si care a oferit voucher-e valabile la achizitionarea echipamentelor Michael Phelps.

Fiind mai experimentati, sportivilor din Grupele de Performanta, li s-au pregatit probe surpriza, care sa ii provoace, sa ii amuze si sa le ofere un plus pe langa rutina unui concurs obisnuit: astfel, ei au concurat avand caciuli de Mos Craciun pe cap, dar s-au si intrecut, pe echipe, cu barci pneumatice.

Am incheiat competitia cu un foc de artificii, cu atat mai spectaculos cu cat s-a desfasurat in timp ce cadeau primii fulgi de nea din acest an.

A fost o zi de poveste si le multumim tuturor tuturor celor care au participat! Va asteptam si la editiile viitoare!