Lansam noi prichindei la apa! Cupa Prichindel 2018

O noua generatie de sportivi Aqua Sport va debuta weekend-ul acesta in cadrul Cupei Prichindel, ce se va desfasura pe 5 si 6 mai la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Competitia, organizata de Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – AMNB – este dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 7 ani si are ca scop principal oferirea unui cadru competitional in care micii sportivi sa poata socializa, in timp ce antrenorii le pot evalua performantele.

Clubul Aqua Sport va fi reprezentat de 25 de sportivi cu varste cuprinse intre 6 si 7 ani. Daca o parte din cei de 7 ani au mai participat si la alte concursuri, pentru sportivii de 6 ani aceasta va fi prima competitie si vor fi plini de emotii, insa vor fi insotiti de 4 dintre antrenorii lor, Alina Cartu, Paula Grecu, Mihai Petrescu si Armand Grecu, ce ii vor ghida si sustine pe toata durata competitiei.

“Este timpul pentru copiii de 6 ani sa isi inceapa cariera competitionala. Speram sa aiba o cariera cat mai lunga si cat mai plina de bucurii. Atat lor, cat si celor de 7 ani, le dorim mult succes la aceasta competitie si sa se intoarca acasa cu rezultate minunate!” – ne-a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.