Locul 11 la Campionatul Mondial pentru sportivul Aqua Sport, Vlad-Stefan Mihalache

Sportivul Aqua Sport, Vlad-Stefan Mihalache, antrenat de colegul nostru, dr. Mircea Purcaru, s-a intors cu rezultate excelente de la Campionatul Mondial de Inot pentru Juniori, ce s-a desfasurat in Netanya, Israel.

Vlad a participat impreuna cu Lotul National al Romaniei, din care face parte, fiind, din nou, singurul sportiv legitimat al unui club privat. 

El a luat startul in 3 probe, a concurat cu sportivi si cu 1 an mai mari decat el, a scris istorie pentru Romania cu un Nou Record National in proba de 100m fluture categoria masculin 17 ani si ne-a bucurat sufletele. 

Rezultatele detaliate:

  • 200m fluture – locul 11 in lume;
  • 50m fluture – locul 13 in lume si nou record personal;
  • 100m fluture – locul 14 in lume si Nou Record National la categoria masculin 17 ani, cu timpul de 54.10. 

Pentru clubul nostru este o experienta minunata sa il vedem ajungand, de la 8 ani de la cursurile de incepatori intr-un bazin din Titan, la 17 ani la un Campionatul Mondial, cu antrenamente zilnice, uneori chiar si de doua ori pe zi, ani la rand. Si este doar un prim pas in competitiile de anvergura si un pas in plus spre Jocurile Olimpice, spre un vis trasat cu mai bine de 10 ani in urma. #MereuInSufleteleNoastre 

Suntem printre cei mai buni din lume, nu la o proba, ci la 3. Poate ca de pe margine poate parea putin ca un Vicecampion European sa fie “abia” pe locul 11 la mondiale, insa nu este deloc asa, intrucat ne aflam abia la începutul unui ciclu de 9 luni, la finalul caruia vom incerca sa ne calificam la Jocurile Olimpice! Ne bucuram tare mult ca am reusit sa ne imbunatatim timpii la 2 din cele 3 probe inotate si promitem ca vom folosi toata experienta acumulata la aceasta competitie pentru a creste si mai mult si pentru a depasi noi limite in acest semestru. Felicitari, Vlad, pentru capacitatea de efort! Felicitari parintilor pentru modul in care îl sustineti! Multumim tuturor celor implicati in pregatirea lui Vlad. Avem un preparator fizic deosebit si un psiholog pe masura. Si multumesc din suflet colegilor din Aqua Sport care ne sunt alaturi la fiecare pas!” – ne-a declarat antrenorul sau, dr. Mircea Purcaru – Director Sportiv Aqua Sport.

Suntem recunoscatori ca avem parteneri a caror sustinere face posibile astfel de rezultate si le multumim ca ne sunt alaturi: Gealan Romania, Goldnutrition Romania, Profirescu Marcel, Andreas Hniatiuc ! #Impreuna #MergemInainte

#CampionatulMondialJuniori #WorldAquatics #AquaSport