Profil de antrenor Aqua Sport – Marian Vlad

Specialist in Judo, Inot si Kinetoterapie, Marian este componentul Clubului Aqua Sport de 7 ani. Practica aceasta meserie din placere si ii indeamna pe toti copiii si adultii sa nu renunte niciodata in orice activitate pe care si-o propun.

Aqua Sport: Buna ziua!

Marian Vlad: Buna ziua!

Aqua Sport: Poti incepe, te rog, cu o mica prezentare?

Marian Vlad: Ma numesc Vlad Marian, am 36 de ani, lucrez de 7 ani in clubul Aqua Sport si sunt fost sportiv de performanta si antrenor de Judo. Dupa ce am terminat facultatea, am mers pe partea de instructor de inot.

Aqua Sport: Ce studii ai?

Marian Vlad: Am facut liceul cu program sportiv, apoi Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Facultatea de Kinetoterapie, master in Management si Resurse Umane si, de asemenea, master in Sport, Turism si Activitati de Loisir.

Aqua Sport: Cum ai ajuns la Aqua Sport?

Marian Vlad: Am trimis CV-ul, apoi am fost sunat, am dat o proba si de atunci am ramas in acest club.

Aqua Sport: Cum ai descoperit acest club?

Marian Vlad: Printr-o recomandare de la o fosta colega.

Aqua Sport: Ce te-a determinat sa ramai in acest club?

Marian Vlad: Locul in care ma aflu este foarte ok. Toata echipa este unita si exista intelegere. Ne cunoastem bine unii pe ceilalti si este o atmosfera foarte placuta.

Aqua Sport: Ce program de munca ai?

Marian Vlad: Este destul de flexibil.

Aqua Sport: Cum reusesti sa faci o paralela intre viata profesionala si personala?

Marian Vlad: Am o sotie si 3 copii, cu care formez o familie frumoasa. Incerc sa fac pe toata lumea fericita, ma impart in asa fel incat sa am timp si pentru copii si sotie, dar si pentru munca.

Aqua Sport: De ce lucrezi in acest domeniu?

Marian Vlad: Lucrez din placere. Placerea de a lucra cu cei mici si de a-i invata sa inoate si placerea de a ajuta oamenii care au diverse afectiuni, aici vorbesc despre kinetoterapie. Rezultatele pe partea de recuperare imi ofera o stare de bine si de multumire.

Aqua Sport: Cum faci fata schimbarii intre copiii de varste diferite si cu afectiuni diferite?

Marian Vlad: Te atasezi de fiecare persoana in parte. Trebuie sa ai un psihic foarte bun si sa nu te lasi afectat de problemele acestora. Echilibrul psihic este de baza in aceasta situatie.

Aqua Sport: Ai un mesaj in incheiere?

Marian Vlad: Niciodata nu trebuie sa renunti, intotdeauna trebuie sa mergi inainte!

Aqua Sport: Multumesc frumos!

Marian Vlad: Multumesc si eu!