Rezultate excelente pentru Juniorul Aqua Sport, Vlad-Stefan Mihalache, la Campionatul European de Inot pentru Seniori

Juniorul Aqua Sport, Vlad-Stefan Mihalache, antrenat de colegul nostru, dr. Mircea Purcaru, a reusit rezultate excelente la Campionatul European de Inot in bazin scurt pentru Seniori, ce s-a desfasurat la Complexul Sportiv de Natatie Otopeni.

Vlad a participat impreuna cu Lotul National al Romaniei, din care face parte, fiind, din nou, singurul sportiv legitimat al unui club privat. 

A luat startul in 3 probe, a concurat cu sportivi de la categoria Seniori, el fiind inca Junior si a scris istorie pentru Romania cu nou Record National in proba de 200m fluture categoria masculin 17 ani si 18 ani. 

Rezultatele detaliate:

200m fluture – locul 13 in Europa si nou Record National la categoria masculin 17 ani si 18 ani, cu timpul de 1:55.63;

100m fluture – locul 19 in Europa si nou record personal, cu timpul: 52.53;

50m fluture – locul 31 in Europa si nou record personal, cu timpul: 23.85.

A fost prima participare a lui Vlad si a clubului nostru la un concurs de Seniori si este un sentiment minunat sa il vedem crescand si ajungand sa concureze la cele mai puternice competitii din lume. Este un pas in plus spre Jocurile Olimpice, spre un vis trasat cu mai bine de 10 ani in urma. #MereuInSufleteleNoastre 

Dincolo de locurile obtinute, cel mai important lucru este progresul constant in care ne aflam. Asa cum imi place mie sa spun, pas cu pas ne facem mari. Avem in spate o echipa minunata, fara de care aceste rezultate nu ar fi posibile nici pe departe. Il felicit pe Vlad din toata inima pentru atitudinea aratata in acest an! Multumesc din suflet tuturor celor din spate, care nu se vad, dar care contribuie decisiv la aceste frumoase rezultate: preparatorul fizic cu intreaga lui echipa, psihologul, colegii lui Vlad de antrenament, parintii si intreg personalul clubului Aqua Sport! Impreuna suntem mult mai puternici!” – ne-a declarat antrenorul sau, dr. Mircea Purcaru – Director Sportiv Aqua Sport.

Suntem recunoscatori ca avem parteneri a caror sustinere face posibile astfel de rezultate si le multumim ca ne sunt alaturi: Gealan Romania, Goldnutrition Romania, Profirescu Marcel, Andreas Hniatiuc ! #Impreuna #MergemInainte