Rezultate foarte bune pentru sportivii Aqua Sport la Campionatul National Copii 10 ani

In perioada 22 -23.06.2024 sportivii Aqua Sport au participat la Campionatul National Copii 10 ani, organizat de Federatia de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM, ce s-a desfasurat la Bazinul Olimpic Brasov.

Competitia a adus la start cei mai valorosi sportivi din intreaga tara, iar Aqua Sport a fost reprezentat de 20 sportivi cu varsta de 10 ani ce au fost insotiti de antrenorii: Tiberius Manolache, Alexandru Ratiu si Teodor Ghidiman.

Micii nostri sportivi aflati la primul lor Campionat National au inotat admirabil printre emotii si au reusit rezultate foarte bune, castigand 8 medalii, dintre care 5 de aur  si 3 de argint si locul 2 la nivel de cluburi

“Felicitari tuturor sportivilor pentru ca au reusit sa inoate atat de bine la primul lor National, in ciuda emotiilor de debut la o astfel de competitie. Sunt foarte mandru de toti acesti sportivi, indiferent daca au urcat sau nu pe podium. Le doresc tuturor o cariera cat mai lunga si cu rezultate sportive pe masura muncii lor. Felicitari sportivilor si antrenorilor pentru munca depusa si pentru rezultatele obtinute si le multumim parintilor pentru sustinere!“ – a declarat  dr. Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.

Rezultate detaliate:

 

Locul 1

Gabriela Florescu (antrenor Tiberius Manolache) – 50m Spate, 50m Bras

Raluca Chirfot (antrenor Tiberius Manolache) –  50m Fluture

Corina Baiceanu, Raluca Chirfot, Ioana Stoian, Gabriela Florescu – stafeta 4×50 Liber Feminin

Gabriela Florescu, Ana Popa, Raluca Chirfot, Corina Baiceanu – stafeta 4x 50 Mixt Feminin

 

Locul 2 

Gabriela Florescu (antrenor Tiberius Manolache) – 50m Fluture

Raluca Chirfot (antrenor Tiberius Manolache) – 50m Spate

Luca Craciun (antrenor Tiberius Manolache) – 50m Spate