Rezultate remarcabile pentru sportivii Aqua Sport la Campionatul National Juniori, Tineret si Seniori

In perioada 05-09.04.2023 juniorii Aqua Sport au participat la Campionatul National Juniori, Tineret, Seniori, organizat de Federatia de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM ce s-a desfasurat la Bazinul Olimpic Otopeni.

Competitia a adus la start cei mai valorosi sportivi din intreaga tara, iar Aqua Sport a fost reprezentat de 13 sportivi cu varste de peste 15 ani ce au fost insotiti de antrenorii Dr. Mircea Purcaru si Tiberius Manolache.

Echipa Aqua Sport a reusit rezultate remarcabile, castigand 8 medalii, dintre care 3 de aur, 3 argint si 2 de bronz. La aceasta competitie s-a evidentiat sportivul  Vlad Mihalache ce s-a calificat la Campionatul European de Juniori si la Campionatul Mondial de Juniori.

A fost un concurs lung, obositor, dar la capatul caruia sportivii nostri s-au descurcat excelent. Pentru multi dintre ei a fost primul National cu o astfel de incarcatura si au aratat cu totii ca sunt pe drumul cel bun catre inalta performanta. Multumim mult parintilor pentru sustinere si felicitari sportivilor pentru evolutie!“ – a declarat  dr. Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.

Rezultate detaliate:

Locul 1 

Vlad Mihalache (antrenor dr. Mircea Purcaru) – 50m fluture tineret, 100m fluture tineret

Locul 2

Vlad Mihalache (antrenor dr. Mircea Purcaru) – 200m fluture seniori, 200m fluture tineret (la aceasta proba si-a indeplinit baremul pentru Campionatul European de Juniori si Campionatul Mondial de Juniori)

Razvan Petrea (antrenor dr. Mircea Purcaru) – 200m liber juniori, 100m fluture juniori

 

Locul 3

Razvan Petrea (antrenor dr. Mircea Purcaru) – 400m liber juniori

Mario Aron, Andrei Radu, Razvan Petrea, Karen Avakian – 4x100m liber juniori