Sportivii Aqua Sport iau startul la Campionatul National 10-11 ani

La acest sfarsit de saptamana, intre 22-24 Iunie, sportivii Aqua Sport vor concura la cea mai importanta competitie din acest semestru: Campionatul National Copii 10-11 ani, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic din Brasov.

Competitia, de nivel national, este organizata de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern si aduna la un loc cei mai valorosi sportivi din tara la aceasta categorie de varsta.

Clubul Aqua Sport va fi reprezentat de 38 de sportivi, ce vor fi insotiti si incurajati pe toata perioada competitiei de 5 dintre antrenorii lor: Alina Cartu, Paula Grecu, Oussema Rebai, Armand Grecu si Mircea Purcaru.

“A fost un semestru greu, in care copiii au fost foarte seriosi si muncitori. Acum mergem sa ne bucuram de rezultatele muncii noastre. Suntem siguri ca vom reusi niste rezultate exceptionale si ca vom reusi sa ne clasam ca aceasta competitie ca unul dintre cele mai valoroase cluburi din tara. Mult succes tuturor sportivilor si antrenorilor!” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.