Sportivii Aqua sport iau startul la Campionatul Regional Copii 10-11 ani

Urmeaza un sfarsit de saptamana important pentru sportivii Aqua Sport cu varste cuprinse intre 10-11 ani, care vor participa între 15-17 Martie la Campionatul Regional ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Competitia, organizata de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM, aduce la start cei mai valorosi sportivi de la aceste categorii de varsta, ce vor lupta pentru a-si indeplini baremele necesare calificarii la Campionatul National.

Cei 44 de sportivi legitimati in cadrul Aqua Sport vor fi insotiti de 6 dintre antrenorii lor: Alina Cartu, Corina Dumitru, Armand Grecu, Mihai Petrescu, Mircea Purcaru si Oussema Rebai, ce le vor fi alaturi pe toata perioada concursului.

“Urmeaza o competitie importanta pentru copiii nostri. Aceasta competitie reprezinta criteriul de calificare pentru campionatul national din vara, astfel incat copiii nostri trebuie sa se mobilizeze cat mai bine pentru a fi la inaltime. Le uram mult succes tuturor si speram sa ne intoarcem cu cat mai multi calificati!”  a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport