Sportivii Aqua Sport iau startul la Cupa Ligii – Open

La acest sfarsit de saptamana, in zilele de  26 si 27 ianuarie, sportivii Aqua Sport cu varste peste 8 ani vor lua startul la o noua competitie: Cupa Ligii Open, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Competitia este organizata de catre Liga Performantei In Natatie – LPIN, o noua asociatie, care isi propune sa organizeze competitii de natatie la cele mai inalte standarde si in cadrul careia Aqua Sport este membru fondator.

Cei 103 sportivi cu varste peste 8 ani care vor reprezenta clubul Aqua Sport vor fi insotiti de catre 5 dintre antrenorii lor: Alina Cartu, Corina Dumitru, Armand Grecu, Oussema Rebai si  Mircea Purcaru.

“Inca un debut in natatia romaneasca. In calitate de membri fondatori, cu acest nou proiect, ne asteptam sa redam spectacolul natatiei din Romania. Numarul mare de participanti ne da incredere pentru viitor. In ceea ce ii priveste pe sportivii nostri, sunt sigur ca vor face o figura frumoasa si ca vor inota asa cum ne-au obisnuit: la inaltime.” a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.