Sportivii Aqua Sport iau startul la ultima competitie din acest semestru – Campionatul Municipal Copii 8-9 ani

Sportivii Aqua Sport cu varste cuprinse intre 8-9 ani vor lua startul weekend-ul acesta, pe 3 si 4 iunie, la Campionatul Municipal ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

55 dintre sportivii legitimati in cadrul C.S. Aqua Sport Bucuresti vor participa la competitia  organizata de Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – AMNB, unde vor lupta pentru pastrarea titlului de “Cel mai valoros Club” la aceasta categorie de varsta, dar vor avea si ocazia de a socializa intr-un mediu competitional, in timp ce antrenorii lor pot evalua progresele facute in ultima perioada.

Sportivii nostri vor fi insotiti pe toata perioada concursului de 6 dintre antrenorii lor: Alina Cartu, Corina Dumitru, Oussema Rebai, Armand Grecu, Paula Grecu si Antonio Stan, in timp ce parintii ii vor incuraja din tribune.

“A venit timpul si pentru ultima competitie a acestui semestru pentru sportivii de 8-9 ani. Este momentul sa aratam ca am progresat in continuare si ca suntem demni de a ne apara titlul de cel mai valoros club obtinut la aceasta categorie de varsta la Cupa Jaked.” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.