Sportivii Aqua Sport pentru prima data la Campionatul National Juniori, Tineret, Seniori

Saptamana aceasta, intre 20-24.03.2019, sportivii Aqua Sport vor lua startul la Campionatul National Juniori, Tineret, Seniori, ce se va desfasura la Bacau.

Aqua Sport a crescut si, odata cu noi, au crescut si sportivii legitimati in cadrul clubului, astfel ca au ajuns la varsta junioratului. 3 dintre sportive au si indeplinit baremele stabilite de  Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM si vor participa pentru prima data la nationalele de la aceasta categorie de varsta. Curcan Alexandra (antrenor Oussema Rebai), Badea Bianca (Oussema Rebai), Constantin Denisa (antrenor Mircea Purcaru) vor fi insotite de Oussema Rebai, care le va sustine pe toata perioada competitiei.

“Pentru cei mai mari sportivi ai clubului urmeaza cea mai importanta competitie a sezonului. Este o competitie la care sportivii nostri participa pentru prima oara in cariera. Le uram mult succes si speram sa se intoarca cu rezultate cat mai multe recorduri personale, si, de ce nu, si cu medalii.”  a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport