campioni-aqua-sport

Sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti incep anul competitional la Cupa Contratimp Chindia

Weekend-ul acesta, pe 18 si 19 Februarie, 37 dintre sportivii legitimati in cadrul Clubului Aqua Sport Bucuresti vor lua startul la Cupa Contratimp Chindia, editia I, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic din Targoviste.

Competitia, de nivel national, este organizata de Clubul Sportiv Contratimp Campina si are ca scop oferirea unui cadru competitional in care sportivii sa poata socializa, in timp ce antrenorii pot verifica nivelul de pregatire a sportivilor.

Sportivii vor fi insotiti de 5 dintre antrenorii lor, Alina Cartu, Mircea Purcaru, Oussema Rebai, Armand Grecu si Alexandru Scarlat, precum si de medicul Clubului, dr. Laura Purcaru.

Cei 37 de sportivi, cu varste intre 8-11 ani, care au fost selectati in functie de rezultatele raportate la categoria lor de varsta, s-au pregatit intens pentru acest concurs, iar antrenorii  lor sunt convinsi ca toate eforturile depuse de cei mici in fiecare zi de antrenament isi vor arata roadele si vor obtine cat mai multe medalii.

“Este inceput de an competitional si ne asteapta in fata un semestru lung si frumos, pe care speram sa il umplem cu multe rezultate pozitive si sa ne continuam ascensiunea in acelasi ritm ca si pana acum. Va fi un concurs in care vom verifica unde ne situam cu pregatirea, ne vom masura fortele cu multe cluburi puternice din tara si sunt convins ca ne vom intoarce, pe langa medalii, cu multa experienta care ne va fi de mare folos pentru a netezi drumul acestor campioni spre inalta performanta. De asemenea, vom lupta si pentru cel datorita caruia suntem astazi aici, Andrei Nicolescu, care nu mai este printre noi, dar care ne va veghea din ceruri!” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.