campioni-aqua-sport

Sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor concura la Campionatul Municipal 10-11 ani de la Izvorani

La acest sfarsit de saptamana, pe 25 si 26 Februarie, sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor lua startul la Concursul Municipal 10-11 ani, Editia 2017, ce se va desfasura la Centrul Olimpic Izvorani.

Competitia, de nivel international, este organizata de AMNBAsociatia Municipala de Natatie Bucuresti si are ca scop oferirea unui cadru competitional in care sportivii pot socializa, in timp ce antrenorii pot verifica nivelul de pregatire a sportivilor.

Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti va fi reprezentat de 40 de sportivi cu varste cuprinse intre 10-11 ani, care au fost selectati in functie de rezultatele obtinute la categoria lor de varsta si vor fi insotiti la aceasta competitie de 6 dintre antrenorii lor: Alina Cartu, Corina Dumitru, Mircea Purcaru, Oussema Rebai, Armand Grecu si Mihai Petrescu.

“Dupa ce am inceput cu dreptul semestrul acesta saptamana trecuta la Targoviste, urmeaza sa ne masuram fortele si cu toate echipele din Bucuresti la categoria 10-11 ani. Moralul sportivilor este bun si speram ca aceasta ultima repetitie pana la calificarile pentru Campionatul National sa ne fie de un real folos. – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.