Sportivul Aqua Sport – Razvan Petrea – a debutat alaturi de Lotul National la Concursul Tarilor Central Europene

Weekendul trecut, pe 3-4 decembrie 2022, sportivul Aqua Sport – Razvan Petrea –  a participat la Concursul Tarilor Central Europene, fiind prima sa prezenta in Lotul National al Romaniei. 

Competitia, organizata de Federatia Ceha de Natatie, a avut loc la Praga si a adus la start cei mai valorosi sportivi cu varste intre 14-15 ani din Romania, Austria, Germania, Slovacia, Slovenia, Bosnia, Cehia si  Ungaria.

In clasamentul general, echipa inotatorilor romani s-a situat pe locul al doilea, iar Razvan Petrea a obtinut 2 medalii de argint cu stafeta Romaniei in probele de 4x100m mixt masculin si 4x100m liber masculin. De asemenea, el si-a realizat un nou record personal in proba 200m liber.

Este debutul lui Razvan in Lotul National al Romaniei. Sunt niste emotii greu de descris pe care le simte un astfel de sportiv intr-un asemenea moment. Desi nu se afla in cel mai bun punct al carierei, sunt convins ca aceasta competitie ii va da putere lui Razvan sa se ridice din nou la nivelul din 2021. Cele doua medalii obtinute sunt rezultatul muncii lui de ani de zile, munca pe care o face cu multa pasiune si cu foarte multa seriozitate.“ – a declarat dr. Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.