113 sportivi Aqua Sport vor concura la competitia “Ziua Copilului la Inot”

Sambata, 17 Iunie 2017, sarbatorim inca o data Ziua Copilului, de aceasta data in cadrul competitiei “Ziua Copilului la Inot”, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic din Targoviste.

Organizat de catre Primaria Municipiului Targoviste, Complexul Turistic de Natatie si Palatul Copiilor Targoviste, în colaborare cu CSM Targoviste si ACS Contratimp, concursul de maine va aduce la un loc sportivi, cu varste cuprinse intre 6-10 ani, din toate colturile tarii.

Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti va reprezentat de 113 dintre sportivii din Grupele de Performanta, care vor fi insotiti de 9 dintre antrenorii lor: Alina Cartu, Corina Dumitru, Paula Grecu, Mircea Purcaru, Oussema Rebai, Armand Grecu, Mihai Petrescu, Antonio Stan si Andrei Ene.

“Este un concurs la care mergem cu gandul de a da o sansa si celor care nu au reusit in acest an sa obtina medalii la individual si speram ca toti sportivii nostri sa se simta bine iar evolutia lor la probe sa fie una frumoasa.” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.