2 medalii nationale, 10 noi recorduri interne si lacrimi de fericire pentru campionii Aqua Sport

Campionii Aqua Sport s-au intrecut pe ei insisi weekend-ul acesta, reusind sa vina acasa cu 2 medalii si nu mai putin de 10 noi recorduri interne, de la Campionatul National ce s-a desfasurat la Bazinul Olimpic din Brasov.

Cei 23 de sportivi legitimati in cadrul Clubului Aqua Sport Bucuresti au dovedit inca o data ca eforturile depuse zilnic la antrenamente, sustinute de talent si de antrenori care dau la randul lor tot ce au mai bun, nu raman nerasplatite.

“In acest weekend copiii nostri ne-au invatat sa credem in minuni. Atunci cand ii privesti pe acesti fantastici sportivi in competitii ai impresia ca in sport totul este posibil. Am reusit sa urcam clubul pana pe locul 9, fata de locul 26 ocupat anul trecut din 70 de cluburi participante. De asemenea, am reusit sa marim zestrea de medalii obtinute la nivel national, cu inca doua. Consider ca toti sportivii nostri trebuie felicitati alaturi de parintii lor care, ca de obicei, au fost la mare inaltime.” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S.Aqua Sport Bucuresti.

In cadrul acestei competitii s-au evidentiat urmatorii sportivi: Andreas Bucur, Teodor Dobre, Vlad Matei, Vlad Mihalache – medalie de bronz la Stafeta de 4*50m Liber Masculin 10 ani;  Denisa Constantin, Bianca Badea, Alysa Trusca, Izabela Duta – medalie de bronz la Stafeta de 4*50m Liber Feminin 11 ani ; Vlad  Mihalache – locul 7 in proba de 50m spate masculin 10 ani; Adrian Andronic care a reusit sa treaca cu brio peste problemele medicale si a revenit in competitii la un nivel foarte bun.

De asemenea, s-au stabilit noi recorduri ale clubului de catre urmatorii sportivi: Luca Curariu la  proba de 50m, 100m spate masculin 11 ani; Vlad Mihalache la proba de 50m spate masculin 10 ani; Sebastian Dragu la proba de 50m bras masculin 11 ani; Adrian Andronic la proba de 200m mixt masculin 11 ani; Ana-Maria Oprea la proba de 100m liber si 50m fluture feminin 11 ani; Bianca Badea la proba de 100m bras feminin 11 ani, precum si stafetele de 4*50m liber si mixt masculin 11 ani cu ajutorul sportivilor Adrian Andronic, Luca Curariu, Sebastian Dragu, Stefan Bujor si Cristian Malus.

“Evolutia sportivilor nostri se vede foarte clar in evolutia Clubului in clasamentul national, iar faptul ca eforturile lor au propulsat Clubul cu 17 locuri fata de anul trecut ne arata masura succesului nostru si demonstreaza inca o data, ca vechimea unui Club nu este atat de importanta, atunci cand toate eforturile sunt indreptate cu suflet si energie, unitar, intr-o singura directie. Pe mine nu pot decat sa ma bucure rezultatele sportivilor nostri, sunt mandru de evolutia lor si le multumesc inca o data parintilor care, alaturi de antrenori si copii, depun eforturi remarcabile pentru ca viitorul natatiei romanesti sa arate asa cum ne-am propus cu totii” – a declarat Andrei Nicolescu, Presedinte C.S. Aqua Sport Bucuresti.