44 dintre sportivii Aqua Sport vor concura la Campionatul Municipal 10-11 ani

La sfarsitul acestei saptamani, pe 9 si 10 Iunie, sportivii Aqua Sport cu varste cuprinse intre 10 si 11 ani vor lua startul la Campionatul Municipal, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Competitia, organizata de Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – AMNB – are ca scop crearea unui mediu competitional in care sportivii sa poata socializa, in timp ce antrenorii verifica nivelul de pregatire a acestora, ca etapa premergatoare Campionatului National de la Brasov.

Cei 44 de sportivi legitimati in cadrul Aqua Sport vor fi insotiti pe toata durata competitiei de 6 dintre antrenorii lor: Alina Cartu, Corina Dumitru, Paula Grecu, Armand Grecu, Oussema Rebai si Mircea Purcaru.

“Este ultima verificare inainte de nationalele de la Brasov si vrem sa fie o repetitie buna pentru ceea ce urmeaza. Este o ocazie buna pentru a vedea ce detalii mai trebuiesc modificate pentru a fi excelent la nationale. Urez mult succes tutuor sportivilor si sunt sigur ca se vor descurca exceptional.” – a declarat Mircea Purcaru , Director Sportiv Aqua Sport.