Premiera in istoria Aqua Sport: participarea la Campionatele Internationale ale Romaniei

Junioara Aqua Sport, Maria Stanica, va stabili o noua premiera in istoria clubului, prin participarea la Campionatele Internationale ale Romaniei, competitie ce se va desfasura in perioada 24-27 Mai 2018, in Bucuresti, la Bazinul Olimpic Dinamo.

Organizata de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM, competitia, de nivel international, este dedicata categoriilor Juniori, Tineret, Seniori si aduce la un loc cei mai valorosi sportivi din Romania si din afara tarii.

Maria va fi insotita la aceasta competitie de antrenorul sau, Oussema Rebai, care o va incuraja pe toata perioada competitiei, dar va invitam sa va alaturati, sambata, 26 Mai, de la ora 10.00, la Bazinul Dinamo pentru a o sustine si dumneavoastra si a o incuraja.

“Junioara noastra, Stanica Maria, alaturi de colegul nostru Oussema Rebai vor avea in fata competitia cu cel mai ridicat nivel din acest an. Va fi o participare intensa, cu sportivi din 9 tari, insa sunt sigur ca Maria se va descurca excelent si ii tinem cu totii pumnii si suntem alaturi de ea. Ii uram mult succes si sa treaca cu bine peste emotiile unei astfel de competitii!” – a declarat Mircea Purcaru , Director Sportiv Aqua Sport.