60 dintre sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor lua startul la Cupa Jaked

Fara urma de pacaleala, la acest sfarsit de saptamana, pe 1 si 2 Aprilie, sportivii cu varste cuprinse intre 8-9 ani vor lua startul la Cupa Jaked, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Prima competitie din acest an dedicata categoriei de varsta 8-9 ani este organizata de AMNB – Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – si este o competitie de nivel national, fiind si un prilej de socializare pentru sportivi, intr-un mediu competitional, dar si de evaluare a rezultatelor lor de catre antrenori.

Cei 60 de sportivi legitimati in cadrul Clubului Sportiv Aqua Sport Bucuresti vor fi insotiti de 9 dintre antrenorii lor, Alina Cartu, Paula Grecu, Corina Dumitru, Oussema Rebai, Mihai Petrescu, Armand Grecu, Andrei Ene, Alexandru Scarlat si Mircea Purcaru.

“Este prima competitie organizata de AMNB pentru copiii de 8-9 ani in acest an, motiv pentru care suntem nerabdatori sa ne masuram maiestria cu cele mai valoroase cluburi de inot. Copiii sunt pregatiti si sunt sigur ca atat ei, cat si antrenorii lor vor fi mobilizati la maxim si vor face o figura foarte frumoasa la aceasta competitie iar la finalul acestui weekend ne vom bucura de niste rezultate foarte bune! Mult succes tuturor!” a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.