Campionii nostri au clasat Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti pe locul I la Cupa Jaked

Weekend-ul trecut a venit cu victorii binemeritate pentru sportivii nostri, care au reusit sa castige 11 medalii, iar performantele lor au clasat Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti pe locul I la nivel de cluburi.

Sub privirile mandre ale antrenorilor si ale parintilor, care i-au sustinut din tribune pe toata perioada concursului, sportivii cu varste intre 8 si 9 ani s-au intrecut pe ei insisi, culegand roadele antrenamentelor zilnice sub forma a 5 medalii de aur, 4 de argint si 2 de bronz.

In cadrul competitiei, s-a evidentiat Karen Avakian, care a reusit sa obtina titlul de cel mai valoros sportiv la categoria de varsta 9 ani. Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti a avut nu doar cea mai mare delegatie prezenta, dar si cele mai bune rezultatele in clasamentul final, rezultate care au pozitionat clubul pe locul I.

“A fost un concurs de exceptie in acest an la Izvorani. Majoritatea copiilor au reusit progrese foarte bune, nu au lipsit clasarile pe podium, iar datorita muncii intregii echipe am realizat ceva minunat: sa ne clasam pe locul I la nivel de cluburi, clubul nostru fiind premiat pentru aceasta performanta la sfarsitul competitiei. Felicitari tututor colegilor pentru munca depusa, copiilor pentru ambitia lor si parintilor pentru rabdarea de care dau dovada de cele mai multe ori.”  a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.

 

Medaliile au fost obtinute de urmatorii sportivi:

Avakian Karen (antrenor Armand Grecu): 2 locuri I (50m Fluture si 50m Spate baieti 9 ani) si 2 locuri II (50m Liber si 50m Bras)

Ivanof Alexandru (antrenoare Alina Cartu): un loc II (50m Spate baieti 9 ani)

Mihai Denisa (antrenoane Alina Cartu): un loc III (50m Liber fete 8 ani)

Stoica David (antrenori Alexandru Scarlat si Oussema Rebai): un loc III (50m Liber baieti 9 ani)

Avakian Karen, Stoica David, Apostol Petru, Iordache Tudor: locul I in proba de 4*50m Liber baieti 9 ani

Stoica David, Ivanof Alexandru, Avakian Karen, Iordache Tudor: locul I in proba de 4*50m Mixt bati 9 ani

Barbu Razvan, Tatulea Rares, Barbieru Erik, Stan Andrei: locul II in proba de 4*50 Liber baieti 8 ani

Mihai Denisa, Zaharia Ana Lisa, Lentu Maria, Mazilu Beatrice: locul I in proba de 4*50 Liber fete 8 ani

 

S-au stabilit si 5 noi recorduri, astfel:

Avakian Karen in proba de 50m Bras baieti 9 ani (VR Ivanof, Izvorani 2016)

Avakian Karen in proba de Fluture baieti 9 ani (VR Andronic, Izvorani 2014) – acesta reprezinta si un nou record municipal baieti 9 ani

Lentu Maria in proba de 50m Spate fete 8 ani (VR Lospa, Izvorani 2016)

Avakian, Stoica, Iordache, Apostol in proba de 4*50 Liber baieti 9 ani (VR Avakian, Stoica, Ivanof, Apostol, Izvorani 2016)

Stoica, Ivanof, Avakian, Iordache in proba de 4*50 Mixt baieti 9 ani (VR Stoica, Ivanof, Avakian, Apostol, Izvorani 2016)