C.S. Aqua Sport 9-10-11 ani - Izvorani 14-15.11 (1)

Bronz pentru sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti la Concursul Poliatlon – Faza pe Municipiu copii 9-10-11 ani

Sportivii legitimati C.S. Aqua Sport Bucuresti au fost medaliati cu bronz de la Concursul  Poliatlon – Faza pe Municipiu copii 9-10-11 ani, ce a avut loc weekend-ul acesta la Centrul Olimpic Izvorani.

Desi au concurat impotriva unor sportivi cu vechime mult mai mare, campionii nostri au reusit sa castige 3 medalii de bronz in cadrul competitiei organizate de AMNB – Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – ceea ce reprezinta un semn clar al evolutiei sportivilor Aqua Sport si la acest nivel de varsta.

Dintre sportivii care au participat in competitie s-a evidentiat Alexandra Curcan, care a castigat prima sa medalie la un concurs important.

“Desi numarul de medalii este poate mic, comparativ cu alte concursuri, totusi trebuie remarcat faptul ca la aceste categorii de varsta nu mai reusisem o asemenea performanta. Este cea mai buna dovada a faptului ca avem antrenori pregatiti sa duca sportivii la cel mai inalt nivel.”– a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.