echipa-polo-aqua-sport

Echipa de polo C.S. Aqua Sport Bucuresti va avea sambata prima competitie oficiala

Sambata, 14.11.2015, echipa de polo C.S. Aqua Sport Bucuresti va intalni echipa CSS1 A, in etapa I a Campionatului Municipal Juniori III, ce se va desfasura la bazinul Floreasca, incepand cu orele 14:00.

Membrii echipei de polo C.S.Aqua Sport Bucuresti au varste cuprinse intre 13-14 ani si activeaza in aceasta formula de aproximativ 6 luni, sub indrumarea antrenorului Florin Musat, care i-a pregatit intens pentru acest campionat.  

Desi au mai jucat cateva meciuri amicale de pregatire, aceasta este prima competitie oficiala in care echipa va juca, iar antrenorul este increzator in fortele sportivilor pe care ii antreneaza.

“Sper ca echipa sa dea tot ce e mai bun, sa fie un inceput bun, promitator, iar iubitorii acestui club sa se bucure de rezultate noastre si sa ne sustina in ceea ce ne-am propus: sa devenim o echipa cu greutate in acest segment al natatiei. Dorinta, pofta, asteptarea de a juca intr-o competitie oficiala erau foarte mari cand am venit eu, iar acum ca am intrat in acest circuit ne propunem sa dam dovada de caracter, curaj si sa jucam fara frica cu toate echipele de la egal la egal si rezultatele nu vor intarzia sa apara” – a declarat antrenorul C.S. Aqua Sport Bucuresti, Florin Musat.