Aqua Sport la Cupa de Toamna Izvorani 6-7-8 ani

C.S. Aqua Sport Bucuresti – Cel mai valoros Club la categoria 6-7 ani

Campionii C.S. Aqua Sport Bucuresti cu varste cuprinse intre 6-8 ani s-au intors cu nu mai putin de 14 medalii de la Cupa de Toamna – Copii 6-7-8 ani, competitie de nivel national, ce s-a desfasurat weekend-ul acesta la Centrul Olimpic Izvorani.

Sportivii legitimati la Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti au castigat 4 medalii de aur, 3 de argint si 7 de bronz, reusind si performanta de a urca pe podium la toate probele de stafeta si de a pastra pentru Club punctajul ce il face cel mai valoros Club la categoria de varsta 6-7 ani. S-a evidentiat Karen Avakian, care a reusit sa obtina 3 medalii de aur, una de argint si una de bronz.

Cei 84 de de sportivi i-au facut mandri pe antrenorii lor,  Alina Cartu, Oussema Rebai, Lacramioara Robu, Alexandru Scarlat, Armand Grecu si Vlad Prioteasa, care au avut si ocazia de evalua nivelul de pregatire a sportivilor intr-un cadru competitional de nivel national.

A fost un concurs foarte bun facut de copiii nostri. Am reusit sa ne pastram locul 1 castigat vara trecuta la categoria de varsta 6-7 ani. De asemenea, forta echipei s-a putut observa cu usurinta prin faptul ca la toate categoriile de varsta am avut o stafeta medaliata. “ – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv al C.S. Aqua Sport Bucuresti.