Cadetii C.S.Aqua Sport Bucuresti vor lua startul la Campionatul National – Faza Regionala

Weekend-ul acesta a venit randul cadetilor C.S. Aqua Sport Bucuresti sa lupte pentru calificarea la Campionatul National. Vineri si sambata ei vor lua startul la Campionatul National Cadeti 12-14 ani, Faza pe Regiune – Editia 2016, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Este adevarat ca sportivii nostri vor concura cot la cot cu sportivi care au mult mai multi ani de experienta si antrenamente in spate. Si daca asta a parut poate o slabiciune la inceput, a devenit apoi o provocare. Cand te apuci de inot si mergi la primul concurs si vezi ca tu faci un bazin si ceilalti doua in acelasi interval de timp, primul impuls este sa renunti. Nu a fost insa acest lucru valabil si in cazul sportivilor nostri, caci adevaratii campioni nu renunta niciodata. Antrenament dupa antrenament ei au recuperat centimetru cu centimetru si au reusit sa micsoreze vizibil avansul. Si suntem convinsi ca acesta este doar inceputul.

Dupa ce acum 2 saptamani copiii de 10-11 ani au facut o figura foarte frumoasa, ii asteptam si pe Cadetii Clubului sa repete evolutia celor mai mici. Desi baremul nu este unul deloc usor, sunt sigur ca acesti minunati inotatori se vor autodepasi si vor reusi sa isi indeplineasca obiectivul.” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.

Cei 5 sportivi care vor lupta pentru atingerea baremului necesar calificarii, vor fi insotiti de 2 dintre antrenorii lor, Lacramioara Robu si Oussema Rebai, care ii vor sustine pe toata perioada concursului.  

Oficialii Clubului sunt increzatori in fortele sportivilor: “Ii sustinem pe tinerii nostri cadeti si ne asteptam la un rezultat foarte bun din partea lor” a declarat Andrei Nicolescu, Presedinte C.S. Aqua Sport Bucuresti.