Campionii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor concura la Campionatul National de Poliatlon – Copii 10-11 ani

La acest sfarsit de saptamana, sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor participa la Campionatul National de Poliatlon – Copii 10-11 ani, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic Bacau.

Competitia este organizata de FRNPM – Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern – si este o competitie de nivel national, in cadrul careia copiii pot socializa, in timp ce antrenorii pot verifica nivelul de pregatire a sportivilor.

12 sportivi legitimati la Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti, cu varste intre 10 si 11 ani, vor fi insotiti de doi dintre antrenorii lor, Mircea Purcaru si Oussema Rebai, precum si de personal administrativ.

La editia anterioara a aceleiasi competitii C.S. Aqua Sport Bucuresti a reusit sa se pozitioneze in prima jumatate la nivel de cluburi, un lucru deosebit tinand cont ca a fost prima participare la o astfel de competitie, iar pentru editia curenta, reprezentantii Clubului sunt increzatori in fortele micilor sportivi.

“Este, cu sigurata, cel mai important si mai greu concurs pentru sportivii nostri. Toate cluburile din tara vor participa la aceasta competitie, ce aduce la un loc peste 500 de participanti din toata tara. Speram sa reusim sa castigam prima medalie la Campionatele Nationale, lucru care, ar fi o incununare a muncii noastre de pana acum” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv al C.S. Aqua Sport Bucuresti.