Rezultate extraordinare pentru campionii C.S. Aqua Sport Bucuresti la Campionatul National de la Bacau

Sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti s-au intors acasa cu medalie de bronz de la Campionatul National de Poliatlon – Copii 10-11 ani, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Bazinul Olimpic Bacau.

Alysa Trusca, Denisa Constantin, Bianca Badea si Alexandra Curcan au luptat impreuna si au cucerit medalia de bronz la Stafeta 4X50 metri liber fete 10 ani, ducand Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti, pe podium, acolo unde ii este locul.

Cei 12 sportivi legitimati la C.S. Aqua Sport Bucuresti i-au facut mandri pe antrenorii lor, rezultatele lor reusind sa pozitioneze Clubul pe locul 6 din 53 de cluburi din intreaga tara.

Rezultatele obtinute sunt cu atat mai valoroase, cu cat aceasta este cea mai importanta competitie la care campionii nostri au participat pana acum.

“La acest concurs am reusit sa scriem o pagina importanta din istoria Clubului Aqua Sport. Pentru prima data am castigat o medalie la un Campionat National, competitia cea mai importanta la care am participat pana acum. Si cei care nu au urcat pe podium s-au ridicat la inaltimea competitiei, astfel incat Clubul nostru care a deplasat la aceasta competitie doar 12 sportivi a reusit sa se situeze pe locul 6 din 53 intr-un clasament al cluburilor din toata tara. Felicitam toti sportivii care au participat la aceasta competitie, parintii acestora care s-au comportat exemplar, antrenorii si intregul staff Aqua Sport care muncesc zi de zi pentru ca acesti minunati sportivi si antrenorii lor sa aiba cele mai bune conditii.” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport Bucuresti.

“Sunt foarte multumit de felul in care s-a comportat delegatia noastra la acest Campionat National si sunt foarte bucuros de rezultatele muncii antrenorilor si  sportivilor, cunatificate foarte clar in evolutia de la locul 17 obtinut in vara la locul 6 obtinut acum la clasamentul general al cluburilor” – a declarat Andrei Nicolescu , Presedinte C.S. Aqua Sport Bucuresti. “Dupa acest concurs, mai avem tot in aceasta luna o competitie importanta pentru clubul nostru, concursul din Budapesta, unde tinta noastra este de a acumula experienta si de a imbunatati atat tehnica sportivilor, cat si timpii lor.” – a adaugat acesta.