Campionii Aqua Sport in Ungaria

Campionii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor concura la competitia BVSC din Budapesta

In zilele de 19 si 20 Decembrie 2015, sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor participa la competitia BVSC, ce se va desfasura la Bazinul BVSC, din Budapesta, Ungaria.

Competitia este organizata de Clubul BVSC si este o competitie de nivel international, destinata sportivilor cu varste peste 7 ani pana la seniori, avand ca scop socializarea, dar si verificarea nivelului de pregatire a sportivilor.

20 de sportivi legitimati la Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti, cu varste intre 7 si 11 ani, vor fi insotiti de cinci dintre antrenorii lor, Alina Cartu, Oussema Rebai, Mircea Purcaru,  Armand Grecu si Alexandru Scarlat, precum si de personal administrativ, galerie formata din parinti, dar si de indragita mascota a Clubului.

Delegatiei i se alatura si Andrei Nicolescu – Presedintele Clubului Aqua Sport Bucuresti, care este intotdeauna prezent la competitiile la care participa sportivii Aqua Sport, pentru a-i sustine personal pe micii sportivi.

“Au fost selectati copiii din lotul clubului si alti cativa sportivi de perspectiva care inca nu au reusit sa intre in lot. Am mai participat la diverse competitii in Ungaria, iar organizatorul competitiei a fost foarte incantat ca dorim sa participam la aceasta, asa ca ne-a invitat sa venim cu cei mai valorosi copii ai nostri la momentul actual” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti. “Dorim sa ne comparam cu cele mai puternice cluburi din Ungaria pentru a sti cu adevarat care este nivelul nostru. Suntem siguri ca vom face o figura frumoasa si cu siguranta vom reusi sa venim acasa cu multe medalii. Dorim sa pastram traditia Aqua Sport si sa participam in fiecare semestru la cate o competitie internationala organizata in afara tarii.” – a adaugat acesta.

Copiii vor avea si ei ocazia sa ii sustina si sa se inspire din performantele propriilor antrenori: Oussema Rebai si Alina Cartu, care vor concura la categoria Seniori.

“Credem in puterea exemplului, astfel incat antrenorii nostri vor concura si ei la acest concurs pentru a le da un exemplu potrivit celor mici. Ne mandrim cu faptul ca avem aceleasi standarde ridicate pentru performanta, fie ca vorbim despre copii sau antrenori si sunt convins ca Alina si Oussema vor demonstra inca o data ca fac ei insisi performanta, pe langa faptul ca ii ghideaza pe copii catre ea.” – a declarat Andrei Nicolescu – Presedinte al C.S. Aqua Sport.