Debut excelent al triatlonistilor Aqua Sport

Sportivii sectiei Triatlon Aqua Sport au luat startul oficial luna aceasta, in cadrul competitiei organizate la Izvorani de catre Federatia Romana de Triatlon.

Competitia, de nivel national, a adus la start cei mai buni sportivi din categoriile Copii, Cadeti, Juniori, Seniori, Master. Clubul Aqua Sport a fost reprezentat de 4 sportivi, in frunte cu antrenorul si coordonatorul Sectiei Triatlon, Dragos Pintilie, care a obtinut locul 2 la categoria de varsta 40-44 ani.

“Este un moment istoric pentru clubul nostru: Sportivii sectiei de Triatlon au participat la prima lor competitie oficiala, organizata de Federatia Romana de Triatlon. Copiii s-au descurcat onorabil, iar de la urmatoarele competitii vom incerca sa ne pozitionam din ce in ce mai sus pentru a deveni si in aceasta disciplina sportiva un club de top in Romania. Felicitari parintilor, copiilor si antrenorului nostru, Dragos Pintilie, care se ocupa de bunul mers al acestei sectii.” –  a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport