Jaked – sponsor oficial la Cupa Aqua Sport Olimpia , editia a VI-a

Sambata, 28 Mai 2016, la bazinul Aqua Sport Olimpia (Vitan) se va desfasura cea de-a VI-a editie a competitiei interne Cupa Olimpia, organizata anual de clubul nostru si dedicata copiilor inscrisi la cursurile Aqua Sport.

Anul acesta, initiativei noastre i s-a alaturat, in calitate de sponsor oficial, compania Jaked, care ii va premia cu produse profesionale pe sportivii Grupei de Performanta cu cele mai bune rezultate in semestrul I, dar ii va rasplati si pe inotatorii ce vor urca pe podium la acest concurs, care vor beneficia de vouchere de reduceri la produsele Jaked.

Jaked este o companie Italiana care produce si comercializeaza costume de baie profesionale, special concepute pentru antrenamente si concursuri de inot. Costumele de baie Jaked se adreseaza inotatorilor profesionisti, oferind performanta si confort in orice conditii.

Concursul se va desfasura in doua reuniuni: reuniunea I va incepe cu incalzirea la ora 09:00, iar reuniunea a II-a va incepe la ora 13:00, iar dupa o zi intreaga de competitie si emotie, vom incheia cu o petrecerea dedicata Zilei Copilului, intre 18:00 – 20:00, in cadrul careia ii vom bucura pe cei mici cu muzica, dans, jocuri, face-painting, candy-bar, vata pe bat si magie!


Va asteptam cu drag!

afis-cupa-olimpia-2016-jpg

 

Update 15.06.2016

Pentru cei care au fost prezenti, dar si pentru cei care nu au fost, un reportaj video direct de la Cupa Olimpia, editia a VI-a.