Cupa Jaked le-a adus campionilor Aqua Sport 12 medalii, locul 3 la nivel de Cluburi si 13 noi recorduri interne

Sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti cu varste cuprinse intre 8 si 9 ani s-au intors weekend-ul trecut de la Cupa Jaked, cu zambetul pe buze si cu 12 medalii: 2 de aur, 3 de argint si 7 de bronz.

Sub privirile parintilor, care i-au sustinut din tribuna pe tot parcursul concursului si sub indrumarea antrenorilor care ii ghideaza in fiecare zi catre performanta, sportivii Aqua Sport au dat tot ce au avut mai bun, reusind sa isi puna in valoare potentialul de campioni si spiritul de echipa.

La aceasta competitie s-a evidentiat Avakian Karen – antrenat de Armand Grecu – el reusind sa castige proba de 50m Fluture si sa doboare un record al clubului vechi de 3 ani la aceasta proba, iar performantele tuturor sportivilor au clasat Clubul pe locul 3, spre mandria oficialilor.

A fost o concurenta foarte mare la aceasta competitie, la fiecare categorie de varsta. Ne bucuram ca la baietii de 8 ani am fost cel mai premiat club si ca si restul copiilor au reusit evolutii bune. A fost un semestru pentru acesti copii de 8-9 ani plin de adrenalina, in care unii au evoluat mult, altii au evoluat mai putin insa sunt convins de la toamna vom fi mai puternici decat am fost pana acum. Felicit antrenorii si sportivii pentru munca minunata depusa si le multumesc tuturor parintilor pentru increderea care o au in noi.” a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.