Locul I pe tara la nivel de cluburi si 21 de medalii pentru sportivii Aqua Sport Campionatul National Cadeti 12 ani

In perioada 07-09.07.2023, sportivii Aqua Sport au participat la Campionatul National de Cadeti 12 ani, organizat de Federatia de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM, ce s-a desfasurat la Bazinul Olimpic de la Targoviste.

Competitia, de nivel national, a adus la start cei mai valorosi sportivi din tara la categoria Cadeti 12 ani, iar clubul nostru a fost reprezentat de 8 sportivi: Rebeca Rauca, Irina Micu, Andreea Comna, Anelis Barbieru, Natalia Popescu, Robert Badarau, Tudor Socolov si Tudor Petrache, ce au fost insotiti de antrenorul Tiberius Manolache, precum si de parinti voluntari, carora le multumim pentru implicare si sprijin.

Cei 8 sportivi Aqua Sport au reusit rezultate fenomenale, obtinand 21 de medalii, dintre care 11 de aur, 6 de argint si 4 de bronz, iar rezultatele lor cumulate au depasit restul cluburilor din tara, pozitionand Aqua Sport pe locul I, cu o diferenta semnificativa, de 98 de puncte fata de urmatorul club.

La aceasta competitie s-au evidentiat Andreea Comna, Irina Micu, Rebeca Rauca, Anelis Barbieru – toate 4 campioane nationale atat la probe individuale cat si la stafeta, precum si Robert Badarau, de doua ori medaliat cu argint si de doua ori cu bronz.

“Fenomenal! Doar atat pot sa spun dupa aceste rezultate. Sa fim campioni nationali si la 12 ani, dupa ce acum 2 saptamani am fost si la 11 ani, nu poate sa fie decat o mare mandrie pentru noi si o dovada a lucrului bine facut, cu multa atentie si rabdare. Felicitari, Tibi! Felicitari si multumiri parintilor, intregului personal Aqua Sport si tuturor celor care au contribuit la aceste rezultate.” – a declarat dr. Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.

Rezultate detaliate:

Locul 1

Andreea Comna (antrenor Tiberius Manolache) – 50m liber, 200m bras, 400m liber, 100m liber feminin

Irina Micu (antrenor Tiberius Manolache) – 50m liber, 200m mixt, 100m bras feminin

Anelis Barbieru (antrenor Tiberius Manolache) – 100m fluture feminin

Rebeca Rauca (antrenor Tiberius Manolache) – 200m spate feminin

Irina Micu, Rebeca Rauca, Anelis Barbieru, Andreea Comna – 4x100m liber, 4x100m mixt feminin

Locul 2

Irina Micu (antrenor Tiberius Manolache) – 200m bras, 50m fluture feminin

Rebeca Rauca (antrenor Tiberius Manolache) – 100m spate feminin

Andreea Comna (antrenor Tiberius Manolache) – 100m bras feminin

Robert Badarau (antrenor Tiberius Manolache) – 400m liber, 200m spate masculin

Locul 3

Robert Badarau (antrenor Tiberius Manolache) – 100m spate, 200m mixt masculin

Anelis Barbieru (antrenor Tiberius Manolache) – 200m mixt, 400m liber feminin