Primire surpriza, cu bucurii dulci si imbratisari de acasa pentru Vlad-Stefan Mihalache – Vicecampion European si antrenorul sau, dr. Mircea Purcaru

Primire surpriza, cu bucurii dulci si imbratisari de acasa! Astazi ne-am bucurat si impreuna, fata in fata!  Campionul Aqua Sport, Vlad-Stefan MihalacheVicecampion European in proba 200m fluture – si antrenorul sau, dr. Mircea Purcaru, au avut parte de o primire surpriza la bazin, fiind intampinati cu aplauze si imbratisari de catre colegii de grupa si de colegii din echipa sportiva si administrativa Aqua Sport.

A fost un moment emotionant, cu un pic de sampanie fara alcool pe pereti (nu spunem cine a pornit “distractia”😀), un moment presarat de strigatele de bucurie si zambetele adolescentilor care se antreneaza impreuna zilnic, uneori si de doua ori pe zi, un moment in care bucuria impartasita de ei intre ei este, pentru noi, echipa din spate, la fel de importanta ca si medalia in sine. “Sa ii vedem ca au crescut sub ochii nostri, iar acum sunt tineri in toata firea, care impartasesc valori comune, prietenie si se bucura unul pentru reusita celuilalt, este o mare implinire pentru noi!” – a declarat Cornel Nicolescu – Presedinte Aqua Sport, pe care cu greu l-am prins la o poza. 

Noi stim ca in spatele rezultatului lui Vlad si al oricarui sportiv de performanta sta un efort constant, zilnic, de mai bine de 8 ani, atat al lui si al antrenorului, cat si al parintilor sportivului, carora le multumim pentru sustinere! De asemenea, le multumim pentru sustinere partenerilor care au contribuit la pregatirea lui Vlad. Dincolo de antrenamentele cu dr. Mircea Purcaru, cantonamentele si deplasarile sustinute de club, un inotator ajuns la varsta junioratului are nevoie de un pachet complex, pentru care le multumim partenerilor care ne-au oferit sprijinul lor: pregatire pe uscat – iar pentru acest lucru ii multumim lui Marcel Profirescu, de o minte limpede si antrenata pentru perseverenta si ii multumim lui Andreas Hniatiuc si de un trup puternic – multumim, GoldNutrition Romania!

Iar pentru ca rezultatele remarcabile merita marcate si celebrate nu doar cu vorbe, atat Vlad-Stefan Mihalache, cat si antrenorul sau, dr. Mircea Purcaru vor beneficia si de o premiere substantiala din partea clubului Aqua Sport.

Este o performanta la care visam impreuna cu Andrei Nicolescu – fondatorul Aqua Sport – inca de acum 10 ani si pentru care am muncit tare mult! Ne bucura foarte tare acest rezultat si ne arata ca se poate sa ne batem de la egal la egal cu cei mai buni din Europa! Acum urmeaza o perioada mai usoara, de liniste, dupa care incepem pregatirea pentru Campionatul Mondial de Juniori din Septembriea declarat dr. Mircea Purcaru, antrenorul lui Vlad-Stefan Mihalache si Director Sportiv Aqua Sport.

#MereuInSufleteleNoastre #Impreuna #MergemInainte

Credit foto: Dan Atanasiu

Rezultate detaliate:

Medalie de argint 200m fluture, Campionatul European de Juniori, Belgrad Serbia
– timpul 1:58.84 – Nou Record National 200m fluture, atat la categoria masculin 17 ani, cat si la categoria masculin 18 ani.