Mai sunt 4 zile până la spectaculosul concurs de natație « Cupa “ANDREI NICOLESCU” », ediția a II-a

În zilele de 27 și 28 Octombrie 2018, 400 de înotători de performanță, cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani, vor lua startul la cea de-a II-a ediție a celui mai spectaculos concurs din natația românească: competiția internațională « Cupa “ANDREI NICOLESCU” », ce se va desfășura la Bazinul Olimpic Dinamo – Tolea Grințescu din București. Concursul este organizat anual de către Asociația Club Sportiv Aqua Sport Citius București, club afiliat la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în memoria fondatorului Aqua Sport-Andrei Nicolescu.

Atât sâmbătă, 27 Octombrie, cât și duminică, 28 Octombrie, competiția este structurată în două părți: calificările se vor desfășura, într-un mod standard, în prima parte a zilei, iar începând cu ora 17:00 vor avea loc finalele probelor, care vor fi însoțite de momente artistice, spectacol de lumini, muzică, efecte speciale și invitați de onoare din lumea sportului.

Sportivii câștigători vor fi premiați de către invitați de onoare din lumea sportului: Camelia PotecPreședinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern și campioană olimpică la 200 m liber Atena 2004 , Robert Glință – campion mondial la junior în proba 100m spate, Silviu Anastase – antrenor federal înot, campionul Dragoș Coman – ce a obținut locul III la Campionatul Mondial din Barcelona 2003 și bronz la Campionatul Mondial din Indianapolis 2004, Ramona Farcău – vicecampionă la handbal și golghetera Jocurilor Olimpice din 2008 la handbal și Prof. Univ. Dr. Gheorghe Marinescu – Director al Școlii Doctorale UNEFS.

Pe ecranul profesional de mari dimensiuni, montat în bazin, echipa de filmare va transmite live toate probele, reacțiile sportivilor câștigători, scurte interviuri cu aceștia, precum și premierile sportivilor și momentele artistice, evidențiind fiecare campion în parte. De asemenea, finalele vor fi transmise și live pe canalul de Youtube Aqua Sport: youtube.com/c/AquaSportRoBucuresti

Mulțumim sponsorilor, partenerilor și voluntarilor, care ne împărtășesc valorile și care s-au alăturat, într-un mod atât de generos, demersului nostru :  Regency Company, Carrefour Park Lake, Kandia, Aqua Carpatica, DB Schenker, New Balance, USWIM, Spălătoria Germană, GoPrint, Bucharest Sport Club, RFH Sports&Management, Coressi, Pegas, Radio Sport Total FM, Macromex, S.C. General M.P.M. Impex S.R.L. și DJ/VJ Gabi Georgescu.