Prichindeii campioni Aqua Sport vor participa weekend-ul acesta la Cupa Prichindel

Weekend-ul acesta, pe 14 si 15 Mai, 56 dintre sportivii legitimati C.S. Aqua Sport Bucuresti, cu varste cuprinse intre 6-7 ani, vor participa la Cupa Prichindel, ce se va desfasura la bazinul Olimpic de la Izvorani.

Competitia este organizata de AMNB – Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – si are ca scop crearea unui cadru competitional in care acestia pot socializa, in timp ce antrenorii pot verifica nivelul de pregatire a sportivilor.

Cei 56 de prichindei performeri au fost selectati in functie de cele mai bune rezultate si vor fi insotiti de 7 dintre antrenorii Clubului: Alina Cartu, Corina Dumitru, Paula Grecu, Vlad Prioteasa, Armand Grecu, Alexandru Scarlat si Mihai Petrescu, precum si de personal administrativ, dar si de indragita mascota a Clubului.

“Emotii puternice ii vor insoti pe cei mai mici inotatori ai clubului in acest weekend. Multi dintre copiii de 6 ani, dar si din cei de 7 ani vor participa la primul concurs din viata lor. Speram ca si aceasta tanara generatie Aqua Sport sa scoata sportivi de valoare si sa depaseasca rezultatele copiilor mai mari ai clubului. Le doresc mult mult succes acestor minunati mici campioni ai clubului!” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv al C.S.Aqua Sport Bucuresti.

Sub privirile parintilor care ii vor sustine din tribune, ei se vor lupta pentru a obtine locul I la nivel de cluburi.

“Sunt increzator in fortele sportivilor nostri si sunt convins ca rezultatele vor fi pe masura asteptarilor. Le urez mult succes la aceasta competitie si le multumim parintilor pentru sustinerea pe care o arata la fiecare concurs.” – a declarat Andrei Nicolescu, Presedintele Clubului Sportiv Aqua Sport Bucuresti.