Prichindeii Aqua Sport s-au intors acasa cu 5 medalii de la Cupa Prichindel

A fost un weekend plin de emotie pentru cei mai mici inotatori ai Clubului, care au concurat la Cupa Prichindel de la Izvorani, dar si pentru antrenori, care i-au ghidat in permanenta pe cei mici de pe plaja bazinului, precum si pentru parintii care i-au sustinut pe cei mici din tribune.

Multi dintre micii sportivi s-au aflat la primul concurs din viata lor si toti s-au aruncat plini de curaj in competitie, reusind sa isi foloseasca emotiile intr-un mod constructiv, demn de campioni. Noi stim ca aceste emotii nu dispar niciodata, indiferent de cati ani ai, daca faci performanta  in natatie ori in viata. Ele te insotesc mereu, pentru a-ti aduce aminte ca ceea ce faci este important pentru sufletul tau si ca ceea ce iti face inima sa bata inseamna viata.

Prichindeii au urcat si pe podium, ei reusind sa castige 5 medalii, 4 de argint si una de bronz, iar zambetele lor de fericire in momentul in care primeau medaliile valoreaza poate mai mult decat medaliile in sine.

“Micii campioni Aqua Sport ne-au aratat in acest weekend ca au pofta de a face performanta. S-au luptat cu emotiile intr-un mod exemplar, iar faptul ca au reusit sa urce pe podium atat la individual cat si la stafete ne arata ca avem noi talente in acest club care vor fi indreptate cu maiestrie de antrenorii nostri spre cele mai inalte culmi ale natatiei.” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S.Aqua Sport Bucuresti.

S-au evidentiat la aceasta competitie, Denisa Mihai – antrenata de Alina Cartu, locul 2 la 50 metri spate feminin 7 ani, Robert Nicolau – antrenat de Alina Cartu, locul 2 la 50 metri spate masculin 6 ani si Maria Lentu – antrenata de Corina Dumitru, locul 3 la 50 metri liber feminin 6 ani.

“Ma bucur sa vad rezultate inca de la varste asa de fragede si am incredere in antrenorii nostri, care dovedesc de fiecare data ca stiu sa imbine performanta din natatie cu elemente din alte sporturi, care ii fac pe micutii nostri sportivi, competitori complecsi” –  a declarat Andrei Nicolescu, Presedinte C.S. Aqua Sport Bucuresti.