Prima medalie la categoria Cadeti si 9 noi recorduri interne la Cupa AMNB OPEN

Cadetii nostri au crescut frumos, iar weekend-ul acesta au reusit sa castige prima medalie din istoria Clubului la aceasta categorie de varsta, in cadrul competitiei Cupa AMNB OPEN, Cadeti, Juniori, Seniori, Editia 2017, ce s-a desfasurat la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Cadetii Aqua Sport au crescut in acelasi timp cu Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti, iar pentru multi dintre ei concursul de la sfarsitul saptamanii trecute a insemnat debutul lor la aceasta categorie de varsta. Daca anul trecut la aceeasi competitie nu am reusit nicio clasare in primii 8, anul acesta, sportivii nostri au obtinut o medalie de bronz, dar si multiple clasari intre cei mai buni 8 sportivi.

La aceasta editie s-a evidentiat Bianca Badea, care se antreneaza cu Oussema Rebai si care a reusit sa castige medalia de bronz la proba de 200m Bras fete 12 ani, reusind, de asemenea, si prima clasare individuala pe podiumul competiilor de la Izvorani, precum si 3 noi recorduri interne.

“In acest weekend majoritatea copiilor au reusit sa faca un progres semnificativ iar acum abordam pregatirea pentru regionale cu mult entuziasm. Felicitari tuturor copiilor pentru modul frumos in care au evoluat si Biancai pentru performanta deosebita reusita la aceasta competitie.”a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.

Cele 9 recorduri interne au fost realizate de urmatorii sportivi:

Badea Bianca –  100m Fluture fete 12 ani

Dragu Sebastian – 200m Bras baieti 12 ani

Badea Bianca – 200m Bras fete 12 ani

Oprea Ana Maria – 100m Spate fete 12 ani

Oprea Ana Maria – 100m Liber fete 12 ani

Andronic Adrian – 100m Liber baieti 12 ani

Constantin Denisa – 200m Fluture fete 12 ani

Oprea Ana Maria – 200m Spate fete 12 ani

Badea Bianca – 200m Mixt fete 12 ani