cadeti-aqua-sport

Cadetii Aqua Sport incep anul competitional la Cupa AMNB OPEN

La acest sfarsit de saptamana 12 dintre sportivii legitimati in cadrul Clubului Sportiv Aqua Sport Bucuresti vor lua startul la Cupa AMNB OPEN, Cadeti, Juniori, Seniori, Editia 2017, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Competitia, de nivel national, este organizata de Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – AMNB – si este prima din acest an dedicata sportivilor cu varste de peste 12 ani.

Cei 12 sportivi care vor reprezenta Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti vor fi insotiti de 4 dintre antrenorii lor: Corina Dumitru, Mircea Purcaru, Oussema Rebai si Andrei Ene, care vor monitoriza evolutia sportivilor pe tot parcursul competitiei.

“Este timpul si pentru cadetii nostrii sa inceapa sezonul competitional. Probele vor fi mai solicitante decat anul trecut, iar multi dintre ei isi vor face debutul la aceasta categorie de varsta. S-au pregatit bine, suntem in toi cu antrenamentele pentru regionale si speram sa fie o repetitie cu folos pentru competitia de peste o luna.” –  a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.