cupa-campofrio-izvorani

Prima participare a sportivilor C.S. Aqua Sport Bucuresti la categoria Cadeti

Weekend-ul trecut, sportivii legitimati la Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti au participat, pentru prima data in istoria Clubului, la categoria Cadeti, in cadrul Cupei Campofrio, ce s-a desfasurat la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Participarea la aceasta competitie a avut ca scop evaluarea sportivilor inainte de Faza Regionala a Campionatului National, iar antrenorii s-au declarat extrem de multumiti de evolutia sportivilor, care si-au imbunatatit timpii fata de competitiile anterioare.

Dintre cei patru sportivi, s-a evidentiat Mario Serban, care datorita seriozitatii de zi cu zi a reusit sa progreseze foarte mult, atat ca timp cat si in clasament.

A fost o prima participare a Clubului nostru la categoria Cadeti si consider ca sportivii nostri au facut cu brio fata unui concurs de o asemenea anvergura. Desi s-au apucat mult mai tarziu de inot decat competitorii lor, sportivii nostri au progresat atat ca timp, cat si in clasament, semn ca munca antrenorilor, a sportivilor si a parintilor este una mai mult decat eficienta. Le doresc mult succes in continuare in vederea pregatirii regionalelor din 15-17 aprilie.” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.