Campionatul Municipal 10-11 ani de la Izvorani

Sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor concura la Cupa Campofrio de la Izvorani

La acest sfarsit de saptamana, 4 dintre sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor participa la Cupa Campofrio, ce se va desfasura astazi si maine la Centrul Olimpic Izvorani.

Competitia este organizata de AMNB – Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – si se adreseaza sportivilor cu varste de peste 12 ani, avand ca scop crearea unui cadru competitional in care acestia pot socializa, in timp ce antrenorii pot verifica nivelul de pregatire a sportivilor.

Cei 4 de sportivi legitimati la Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti vor fi insotiti de 2 dintre antrenorii grupelor de performanta: Oussema Rebai si Mircea Purcaru, care vor analiza gradul de pregatire a copiilor in vederea Fazei Regionale a Campionatului National.

Astazi si maine este timpul si pentru copiii mari ai clubului sa culeaga roadele muncii lor. Concursul este de un nivel foarte ridicat, numerosi inotatori valorosi ai Romaniei participand la aceasta competitie. Sportivii nostri s-au antrenat foarte bine in ultima perioada si speram la un progres cat mai mare si ne dorim sa ne facem deja baremul de calificare pentru Campionatul National de la vara, de la Oradea. Mult succes tuturor campionilor nostri la aceasta competitie.” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.