Rezultate excelente pentru sportivii Aqua Sport la Campionatul National Juniori, Tineret, Seniori

In perioada 1-4 iunie 2022, sportivii Aqua Sport au participat la Campionatul National Juniori, Tineret, Seniori, organizat de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM la Targoviste.

Competitia a adus la start cei mai valorosi sportivi din toata tara, iar clubul nostru a fost reprezentat de 5 sportivi – Ioana Voicu, Alexandru Andrei, Vlad Matei, Razvan Petrea si Vlad Mihalache ce au fost insotiti si sustinuti pe toata perioada competitiei de antrenorul lor, drd. Mircea Purcaru

Echipa Aqua Sport a reusit rezultate excelente, obtinand 15 medalii, dintre care 6 de aur, 4 de argint si 5 de bronz

Sportivul Vlad Stefan Mihalache s-a evidentiat la aceasta competitie, reusind 11 medalii in probele individuale si 2 la stafeta, precum si sa isi realizeze baremul pentru participarea la Campionatul European si pentru Campionatul Mondial de Juniori.

Avem primul calificat la o competitie de mare anvergura, iar asta este o mare mandrie pentru clubul nostru. Sunt tare mandru de acest rezultat. De asemenea, foarte bucuros sunt si de rezultatele stafetei de baieti a clubului nostru, care s-a clasat pe un frumos loc 2 la aceasta competitie. Felicitari, juniori! Sunteti minunati!”  – a declarat drd. Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.

Locul 1:

Vlad Stefan Mihalache – 50m fluture juniori si tineret, 50m spate juniori, 100m fluture juniori, 200m liber juniori, 1500m liber juniori

 

Locul 2:

Razvan Petrea – 100m liber masculin juniori

Vlad Stefan Mihalache – 400m liber juniori, 800m liber juniori

Razvan Petrea, Matei Vlad, Alexandru Andrei, Vlad Mihalache – 4x100m mixt juniori

 

Locul 3:

Vlad Stefan Mihalache – 50m spate tineret, 1500m liber tineret si seniori

Vlad Matei – 200m bras juniori

Razvan Petrea, Matei Vlad, Alexandru Andrei, Vlad Mihalache – 4x100m liber juniori